Investor relations ABBH AS

 

Ansettelse av ny sjefredaktør

VGHELGKjersti SortlandFOTO: JANNE MØLLER-HANSEN/VGAsker og Bærums Budstikke har ansatt Kjersti Sortland (44) som ny sjefredaktør og ansvarlig redaktør, etter Andreas Gjølme som etter 22 år går over i annen redaktørstilling i Budstikka. Sortland kommer fra stilling som digital prosjektleder i VG, der hun fra 1991 har jobbet som journalist, reportasjeleder, nyhetssjef, avdelingsleder for nyhetsavdelingen og konstituert redaktør for VG Helg. Kjersti Sortland tiltrer stillingen som sjefredaktør i Budstikka 1.juni 2013.
Styreleder i Budstikka, Kaare Frydenberg, uttrykker stor tilfredshet med nyrekrutteringen. – Kjersti Sortland har en bred erfaringsbakgrunn, både fra den journalistiske og skrivende siden, samt fra det området som for alle mediebedrifter nå står i fokus: utvikling av stoff og forretningsmodeller på de digitale plattformene. – Legger vi til det at hun også har ledererfaring fra Norges største mediehus, og at hun som innbygger i Bærum kjenner Budstikkas markedsområde godt, våger jeg å slå fast at vi har sikret oss en dyktig og spennende leder for utviklingen av mediehuset i årene fremover.

– Jeg gleder meg veldig til å overta den redaksjonelle ledelsen av et spennende mediehus, sier Kjersti Sortland. Budstikka har en sterk posisjon i lokalmiljøet, og en inspirerende målgruppe: vi vet at innbyggerne i Asker og Bærum er kunnskapsrike og positivt orienterte mot alt som er nytt.
Sammen med alle ansatte i Budstikka, ser jeg frem til å skape relevant og godt innhold for disse brukerne – uansett hvilken plattform de ønsker å treffe oss på.

– Hele mediebransjen er i endring. Mobilen er nå den viktigste kilden til nyhetsoppdatering for mange. De tradisjonelle mediene har ikke lenger enerett på å distribuere nyhetsinnhold. Nyheter spres via sosiale medier, nærmest med lysets hastighet. Jeg vil jobbe målrettet for at Budstikka skal lykkes med å være den største og beste leverandør av nyheter, meninger og markedsplass i sitt kjerneområde, også digitalt.

Ytterligere informasjon fås ved henvendelse til styreleder Kaare Frydenberg, mobil 9589 2185, eller Kjersti Sortland, mobil 9054 8968.

Asker og Bærums Budstikke AS, Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad. Sentralbord: 66 77 00 00

Investor relations er drevet av WordPress | Poster (RSS)| Modifisert partnerprogramm tema