Investor relations ABBH AS

 

11.10.12 Pressemelding – Budstikka innfører betaling på nett

Fra i dag innfører Budstikka brukerbetaling på Budstikka.no.  Nysatsingen B+ er et innholdstilbud som forener det beste fra Budstikka.no og avisen Budstikka. De beste nyhets-, magasin- og meningsartiklene fra avisen publiseres digitalt, og får tilleggsinnhold i form av videoer, bilder og grafikker.

Innholdet i B+ er gratis for papiravisens abonnenter, mens de øvrige brukerne må betale for å lese artiklene.

Asker og Bærums Budstikke er det femte større mediehuset i Norge – og det første i Akershus – som tar betalt for kvalitetsjournalistikk på nett.

-En stor andel av vårt innhold vil fortsatt være åpent for alle, men vi øker stoffmengden vesentlig gjennom å publisere mange artikler som i dag er forbeholdt avisleserne. Dette tilleggsstoffet må brukerne betale for, hvis de ikke allerede abonnerer, sier sjefredaktør Andreas Gjølme.

Han legger til at innholdet under B+ vil bestå av videoreportasjer og intervjuer, analyser og stoff som går i dybden, nyhetsgrafikk, helgereportasjer og meninger. – Kvalitetsjournalistikk det er naturlig å betale for, sier Gjølme.

Budstikka.no har et brukertall som svinger mellom 25.000 og 55.000 unike daglige brukere. Snittet er for øyeblikket på cirka 33.000 daglige brukere.

–Underliggende tall viser at Budstikka.no har mer enn 16.000 daglige lesere som ikke abonnerer på avisen. Vi tror at disse vil bli fristet av stoffet og være villig til å betale for ekstrainnholdet vi legger under B+. Prisen er ikke avskrekkende. 7 kroner dagen. 29 kroner uken og 79 kroner måneden. Og for våre trofaste abonnenter er også den nye stoffpakken B+ gratis, sier administrerende direktør Terje Tandberg.

Innføring av betaling på nett er et ledd i Asker og Bærums Budstikkes strategi for å utvikle digitale inntekter for fremtiden.

Ytterligere informasjon fås ved henvendelse til sjefredaktør Andreas Gjølme, mobiltelefon 908 92 749 eller administrerende direktør Terje Tandberg, mobil 911 05 204 .

Asker og Bærums Budstikke AS, Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad. Sentralbord: 66 77 00 00

Investor relations er drevet av WordPress | Poster (RSS)| Modifisert partnerprogramm tema