Investor relations ABBH AS

 

01.11.12 Pressemelding – Redaktørskifte i Budstikka

Etter 22 år som sjefredaktør i Budstikka, slutter Andreas Gjølme i stillingen i mai 2013. Etter eget ønske går han over i ny stilling som redaktør i mediehuset.

Styreleder Kaare Frydenberg sier at styret nå starter jakten på ny sjefredaktør. Vi er et ressurssterk og offensivt mediehus i et særdeles spennende og utfordrende distrikt. Vi forventer derfor stor interesse for redaktørjobben som nå blir ledig.

– Jeg har hatt mange, flotte og utfordrende år i Budstikka. Papiravisen har vært i kontinuerlig utvikling, og jeg gleder meg over at vi i morgen, fredag, lanserer et nytt helgeprodukt sammen med morgendistribusjon på fredager. Svært viktig er det ellers at vårt nettsted sammen med avisen har befestet seg som de ledende nyhetskanalene ut til befolkningen i Asker og Bærum. Men mediebildet er i meget rask forandring, og det vil ikke mangle på utfordringer for Budstikkas nye sjefredaktør, sier Andreas Gjølme.

Ytterligere informasjon fås ved henvendelse til styreleder Kaare Frydenberg, mobiltlf. 958 92 185, eller sjefredaktør Andreas Gjølme, mobiltlf. 908 92 749.

Asker og Bærums Budstikke AS, Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad. Sentralbord: 66 77 00 00

Investor relations er drevet av WordPress | Poster (RSS)| Modifisert partnerprogramm tema